بازهم حرف سیاسی

هاشمی : امروز کشور به وحدت همه گروهها نیاز دارد.

سرمقاله کیهان : وحدت اصولگراها با غیر اصولگراها امکان پذیر نیست.

حالا که اوضاع در حال بهم ریختن است ، عده ای خواهان وحدت و انسجام ملی شده اند و گروهی نیز خواهان استقامت هستند اما در این میان عناصری هم هستند که حاضرند نابود شوند ولی با غیر خودشان مصالحه نکنند . جالب است که اینان داخل همان ماشین ترمز بریده و بدون فرمانی هستند که در یک جاده یک طرفه خلاف جهت با سرعت در حال حرکت است.

نه دعوت به وحدت و نه پس زدن آن چاره امروز نیست. آنانی که کنار کشیده اند خیال حضور در هیچ عرصه ای را ندارند . یادمان باشد بیست میلیون نفر در انتخابات شرکت نکردند و آنانی هم که به رئیس جمهور فعلی رای دادند هم به امید بدست آوردن زندگی بهتر و بهبود معیشت زندگیشان بود نه اینکه قربانی شرائط سخت دیگری شوند . آنانی را که در طول دوره اصلاحات سرکوب ، زندانی و خانه نشین کردند و کسانی که تابع آنها بودند را نمی توان با یک دعوت ساده به اتحاد فراخواند.

نگاه به این شعارها و اظهار نظرها در تریبونها نکنید اینها همه خوراک داخلی است مثل جنگ آنرا حیثیتی کرده اند و عده ای را راه انداخته اند تا در حمایت آنان شعار دهند آنانی که شرائط را درک کرده اند می دانند شرائطی بدتر از زمان جنگ حادث می شود. اگر مردم بعد از ۸ سال از جنگ خسته شدند چه بسا امروز با وخیم تر شدن اوضاع از همان ابتدا روی برگردانند .

می گویند اگر امروز سر این مسئله کوتاه بیائیم فردا هم، حقوق بشر و تروریسم را بهانه می کنند و فشاردیگری وارد خواهند کرد. بله من با این حرف موافقم اما وسط دعوا که حلوا خیر نمی کنند اگر ما آمریکا را دشمن خود می دانیم و شیطان بزرگ خطابش می کنیم او هم ما را عامل ناامنی در منطقه ای می داند که منافعش در آن است پس یک نوع مبارزه پنهان در جریان است هر دو طرف دنبال ضربه زدن به یک دیگر هستند

بحث ، بحث اعتماد است چه در داخل و چه با سایر کشورها ، آنجا که می گویم زمان شاه به ایران اورانیوم غنی شده می دادند اما الان راضی به این کار نمی شوند تماما ناشی از بی اعتمادی به دولتمردان ماست . بوش دیروز اعلام کرد ایران کشوری سرسخت و غیر قابل پیش بینی است .

آیا ما نمی توانستیم در عین حال که از ارزشهای نظام خود پاسداری می کردیم اعتماد سازی هم انجام می دادیم ؟.کاری که خاتمی شروع کرده بود در همین راستا بود .

نظرات 5 + ارسال نظر
پسر نیمه شب شنبه 20 اسفند‌ماه سال 1384 ساعت 09:44 ق.ظ http://midnightboy.blogsky.com

گفتی خاتمی داغ دلهامون رو تازه کردی . راستی یادش بخیر . فکر کنم دیگه داشتن یک رئیس جمهور مثل اون رو باید تو خواب ببینیم .
فعلا که آقایون همه آستین ها رو بالا زده اند تا همه مسلمانان جهان رو تو بهشت فرو کنند . خدا به همه ما رحم کند

علیرضا قراباغی شنبه 20 اسفند‌ماه سال 1384 ساعت 04:54 ب.ظ

اعتماد سازی زمان شاه؟ آهان٬ یادم اومد از چی داره صحبت میشه. به قول اون روزی ها٬ سگ زنجیری امپریالیسم! اون به اعتماد سازی نیازی نداشت. ماجرای سرکوب مردم ظفار رو یادمونه. خوب٬ متقابلاْ یک تکه استخوان هم میانداختند جلوش. حالا آغشته به اورانیوم٬ چه فرقی میکنه؟ استخوان استخوانه.

این که فرمودید یک راه جلب اعتماد بود ولی نه تنهاترین راه !! بلکه می توان هم استقلال و عزت خود را حفظ کرد و هم روابط متقابل نیز با دنیا برقرار کرد.
اتفاقا دولتمردان ما هم با همین دیدگاه است که از ریسمان سیاه و سفید می ترسند اگر کسی به قدرت خودش اگر ناشی از حمایت مردم مملکتش باشد ایمان داشته باشد نباید باکی از امپریالیسم داشته باشد و می تواند با آنها بر سر هر موضوعی تبادل نظر کند
یه روز عملیات ظفار عمان است یه روز لبنان و سوریه و بوسنی و .... تا بوده این گونه بوده .

سروش شنبه 20 اسفند‌ماه سال 1384 ساعت 08:18 ب.ظ http://clickit.blogsky.com

هاشمی منظورش این بود ـ من هم بازی ـ (با لحن هاشمی وار خوانده شود . )
رئیس عکست فوق العاده بود !

علی یکشنبه 21 اسفند‌ماه سال 1384 ساعت 08:18 ق.ظ

در شرایط نرمال٫ مثل ایران! مردم از حکومت میترسند ولی در شرایط نرمال عادی حکومت از مردم!
فبل از همسایه و دشمن و ...ابتدا باید اعتماد مردم جلب بشه. این هم .... ولش کن خیلی سیاسی میشه٫ کسی هم به نظر ما اهمیت نمیده ٫ نخ سوزن حکومت!

محبوب دوشنبه 22 اسفند‌ماه سال 1384 ساعت 04:04 ب.ظ

تحلیل خوبی بود.فکر کنم فهمیدند باید اعتماد سازی کنند ولی نمی دونند کی و کجا!! اخه کویت چرا؟!!!

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد