اجرای عدالت

این بحث عدالت و عدالت پروری این رئیس جمهور منتخب شده ما از سوژه های روز است. از همه مهمتر تاکید دیگر مقامات عالی مملکت بر آن است. نمی دانم آیا بعضی ها تصور میکنند که میرحسین موسوی ، رفسنجانی و یا خاتمی عدالت طلب نبودند؟یعنی هر آنچه در این مدت انجام دادند بر مدار بی عدالتی بوده و این آقا یک باره سر برآورده و منادی اجرای عدالت شده است. یا آنها می خواستند و نتوانستند . اما هر چه که بود این چنین در بوق و کرنا نکرده بودند. این حرف بزرگی است که جمع کردن آن مشکل است . مطمئنا" این گونه کلی گوئیها و تازگی ها داعیه اداره دنیا همه نشان از عدم آگاهی به اوضاع و احوال مملکت و جهان دارد.

نگاهی به اقتصاد بیمار خود بکنیم ، خواهیم دید هیچ زمینه ای برای اجرای عدالت در آن دیده نمی شود دولتهای گذشته نیز ازهمین بابت ضربه خوردند . اشکال در اندیشه ای است که بر اوضاع و احوال ما حاکم است. یا نه بهتر بگویم عدم وجود یک اندیشه ثابت است. با اینکه علما مدعی هستند که اسلام برنامه اقتصادی جامعی برای اداره جامعه دارد و از اقتصاد اسلامی نام می برند. اما تفاوت دیدگاههای بعضا" افراطی اوضاع را در یک برزخ نگاه داشته است.

وقتی شخصی پیدا می شود و سیستم نیم بند بانکی کشور را بعد از 27 سال ربوی می داند آنهم در زمانی که همین سیستم جاری نیز قابل رقابت با دنیا نیست و یا گروهی دیگر بستن برخی قراردادها از جمله قراردادهای نفتی را با وجود عقب ماندگی و فرسودگی تاسیسات موجود و تحریمهای مختلف استثماری دانسته و یا برخی دیگر سرمایه گذاری خارجی را نوعی نفوذ جاسوسان و وابستگی کشور می دانند چه امیدی به اجرای عدالت می توان داشت .

از اینان عدالت ، یعنی جیره خوار و محتاج نمودن مردم برای کسب مواجبی معین ، تا هرگونه خواستند با آحاد جامعه برخورد کنند.

تبلیغ موسسه قوامین را ببینید . وقتی از" سنت حسنه قرض دادن" سخن می گوید خانمی را نشان می دهد که به پیش شخصی رفته اظهار عجز می کند و او کیسه ای  بعنوان کمک در اختیارش قرار می دهد .

عدالت از دید این آقایان یعنی همین و بس !!

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد