یک فنجان چای

                                                         

این آقا که امروز  در کسوت ریاست جمهوری است در زمان انتخابات یکی از موضوعاتی که خیلی روی آن مانور می داد ، حذف مدیران پروازی بود ، یعنی کسانی که محل سکونت و محل کارشان فرسنگها فاصله داشته و در طول هفته چند روزی را در محل خدمت بوده و آخر هفته نیز پیش خانواده اشان برمی گردند. ایشان می گفت این مدیران می بایست تمام وقت در محل خدمت خود حضور داشته باشند و از رفت  و آمدهای غیر ضرور خود داری کنند . در اجرا همین طرح ، موضوع خروج شرکتها از تهران مطرح شد و تمام شرکتهائی را که محل کارخانه خارج از تهران بود را درشان را بستند و کارکناشان را آواره کردند. اما متمم زدند که مدیر عامل و دو نفر از کارکنان می توانند در دفتری در تهران مستقر باشند .با این متمم اصل مصوبه سوراخ !! شد. و راه برای ماندن در تهران باز شد فقط محل استقرار شان عوض گردید.

اما بشنوید از مدیران پروازی ، نه تنها این مقوله هم حذف نشد بلکه کسان دیگری نیز به این جمع پیوستند مانند کارمند پروازی ، مهندس پروازی ، آشپز پروازی و حتی آبدارچی پروازی چطور ؟ با یک مثال واقعی مطلب روشن می شود.

پتروشیمی بندر امام طبق چارت تدوین شده خود 200 نفر پرسنل رسمی در تهران داشت و این شامل کارگر خدماتی و کارمند و مهندس نیز می شد با صدور بخشنامه انتقال ، این کارکنان باید به ماهشهر منتقل می شدند اما ساختار اداری بگونه ای بود که پست ها موازی نیز در ماهشهر اشغال بود و عملا تعداد نیروها در آنجا برای هر پست دو برار شدند از جمله آبدار چی !! آبدارچی قصه ما وقتی رفت ماهشهر جائی توی آبدار خانه نداشت پس یه صندلی تو یکی از اتاقها برایش گذاشتند تا چائی کارمندان را از داخل فلاسکی که روی میز مقابل آنان بود برایشان بریزد همین و بس . از طرفی چون شرکت نمی توانست خانه سازمانی در اختیارش بگذارد در هتل مستقر شد. هزینه هر شب هتل 50 هزار تومان است یعنی ماهی 1500000تومان و چون خانواده ایشان در کنارشان نیست هر هفته با پرواز می آید و بر می گردد . و این یعنی آبدارچی پروازی ، می دانید با این تغییرات قیمت هر فنجان چائی چقدر تمام می شود؟

 

***********

این یک حدس است ، اما از شواهد چنین برمی آید که پاسخ ایران به بسته پیشنهادی آن چیزی نخواهد بود که دولتهای تهیه کننده آن انتظار دارند . به عبارتی پاسخ به تعلیق غنی سازی منفی است .بخصوص مانورها و تبلیغات گسترده ای که بر روی پیروزی حزب الله لبنان می شود یک نوع غرور کاذب نیز در دل دولتمردان ایجاد کرده که برگ برنده در دستشان است . گرچه متکی پریروز اعلام کرد که بر روی موضوع تعلیق هم حاضر به مذاکره ایم با زهم چیزی را عوض نکرد. قطعنامه 1696 گویا هر نوع حرکتی را آچمز کرده است . از امروز تا سه شنبه باید منتظر بمانیم شاید عیدی خوبی برای مردم تدارک دیده باشند .

 

نظرات 4 + ارسال نظر
علیرضا قراباغی شنبه 28 مرداد‌ماه سال 1385 ساعت 12:59 ب.ظ

جداْ؟ این که خیلی مسخره است. هیچکس هم موضوع رو پیگیری نمی کنه؟ مطلبت اینقدر مهمه که فکر میکنم همه مطبوعات باید بهش اشاره کنند. البته من روزنامه ها رو فقط نگاه میکنم. شاید هم موضوع آبدارچی پروازی رو نوشته باشند؟
مطلب خوبت رو خیلی هم خوب نوشتی. داری ژورنالیست تمام عیار میشی برادر! فکر میکنم وبلاگ برات کم باشه. نمیخوای نشریات مکتوب رو هم امتحان کنی؟
****
در مورد غنی سازی٬ معلومه که ایران تعلیق رو به این صورت قبول نمی کنه. اصلاْ مذاکره یعنی همین. یعنی هر دو طرف به نقطه اشتراک برسند. نه این که نظر یک طرف مورد پذیرش طرف دیگه قرار بگیره. اصلاْ اگه یه طرف آچمز باشه٬ دیگه نمیشه از برد-برد صحبت کرد. من دلم میخواد هم ایران برنده بشه هم طرف مذاکره.
ضمناْ نظر شخصی من اینه که موضوع به دولتمردان مربوط نمیشه. این مذاکره بین ایران و طرف مذاکره است.

آقا این چوب کاریتون هر روز سخت تر و سنگین تر می شه
منم حساس ! و کم تحمل
آقا من اصلا کاری به پذیرفتن یا نپذیرفتن تعلیق ندارم فقط حرف من اینه که بخاطر مصالح مملکت که یک عده بالا نشسته اند و تشخیص می دهند مصیبت سر این مردم نیاید

علیرضا قراباغی یکشنبه 29 مرداد‌ماه سال 1385 ساعت 01:21 ق.ظ

امروز مطلب آبدارچی پروازی رو توی یک جلسه عنوان کردم و همه با تاسف و تایید شنیدند. یکی گفت چند سال پیش در فرانسه مهمان سفارت بوده و متوجه شده که به فرد جدیدی با سر و وضع نه چندان مناسب٬ خیر مقدم می گویند. از سفیر در این مورد سوال کرده٬ گفته اند ۴ سال آبدارچی سفارت تمام شده و حالا فرد جدیدی را از ایران جایگزین کرده اند.
دوست ما پرسیده یعنی در فرانسه که این همه ایرانی بیکار هست٬‌نمی شود یک آبدارچی پیدا کرد؟ ایشان می فرمایند خوب٬ مقررات از گذشته چنین بوده!

علیرضا قراباغی یکشنبه 29 مرداد‌ماه سال 1385 ساعت 01:22 ق.ظ

اینها رو برای پسر عموتون نوشتم (خپل !) و به سایتشون فرستادم:

سید٬ معنای کلمات در فارسی ما و انگلیسی ایالات متحده٬ انگار خیلی متفاوته. من که حسابی گیج شدم! چند مثال از صدای آمریکا میارم:
نقض آتش بس:
<<یک سخنگوی دولت اسرائیل گفت اسرائیل
برای جلوگیری از وارد شدن تسلیحات از ایران و سوریه به لبنان که نقض آتش بس است وارد
عمل شد>>
دموکراسی خواهی:
<< پرزیدنت بوش همچنین گفت تصادفی نیست لبنان و عراق، دو کشوری که مردمانشان برای ایجاد جوامعی آزاد تلاش میکنند، صحنه خشونت است>>
(من اضافه میکنم: افغانستان هم!)
نخست وزیر منتخب:
<<یک سخنگوی ارتش اسرائیل میگوید الشاعر بخاطر عضویتش در آنچه سخنگو "تشکیلات تروریستی” نامید، توقیف شده است>>
ذکر خیر پهلوانان
<<شعبان جعفری، ورزشکار باستانی، و پایه
گذار باشگاهی برای پیشبرد این ورزش در
ایران، که از وی در تاریخ سیاسی معاصر
ایران،بخصوص وقایع نخستین دهه 1330 بارها نام برده شده است، امروز ، بیست و هشتم مرداد 1385، در آمریکا، در شهر لس آنجلس، در هشتاد و پنج سالگی درگذشت>>
(ما از بچگی ایشان را با لقب بی مخ می شناختیم. ولی نمی دانستیم به ۲۸ مرداد تا این حد حساسیت دارند.)

محبوب یکشنبه 29 مرداد‌ماه سال 1385 ساعت 08:02 ب.ظ

این( آبدارچی...) یعنی فاجعه!
اگه همه تصمیم ها مثل همین باشه سرانجام مذاکرات از همین الان معلومه!

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد