گروه تروریستی

تحولات سیاسی شتاب بیشتری به خودش گرفته، بی برنامه گی های داخلی و فشارهای خارجی بسیاری را به واکنش واداشته است. در آستانه روز پاسدار، آمریکائیها، که گویا این مناسبت را مد نظر داشتند، بحث تروریست دانستن این نهاد را در قطعنامه آینده سازمان ملل مطرح کردند. هر چند تجربه سه قطعنامه های قبلی نشان داده که این زمینه چینی ها درست در میاد ولی اگر هم با فشار بعضی کشورها تصویب نشه مطرح شدن آن در جهان گرچه امام جمعه دیروز تهران آن را افتخار خواند ولی اعتبار افزا برای سپاه نخواهد بود. دیدگاهی که امروز روی ترور و تروریسم وجود داره ، نشان میده آمریکا قصد داره گام بلندتری برداره، بعد از فرار علیرضا عسگری و دستگیری عده ای از سران سپاه در خانه ای در اربیل عراق و سخن بوش مبنی بر محاکمه کردن آنها و عدم توانائی ایران برای آزادی آنها نشان از شروع بازیگری آمریکا در این جریان داره، اما در عین حال باید منتظر واکنش ایران هم بود زیرا قرار گرفتن نام سپاه در کنار سازمان مجاهدین خلق بعنوان گروه تروریستی هرچند نمایانگر کینه و نفرت آمریکائیها از ایران باشد نتایج خوشایندی در پی نخواهد داشت. راستی این نهاد برای این تاسیس شد که عملکرد عده ای خاص در آن باعث شود که در گروهی قرار گیرد که رجوی ها و بن لادن ها قرار دارد؟

سپاه  این روزها قراردادهای زیادی را توسط شرکتهای زیر مجموعه اش ، در قالب قرارگاه خاتم الانبیاء و قرب نوح  در دست اقدام دارد که در این وضعیت به رکود کشیده خواهد شد.

همین امروز یکی از این شرکتها در تکاپو بود که زودتر اعتبار اسنادی اش گشایش شود و به صراحت بیان می کردند که شرائط هر روز بدتر می شود.

به راستی چه کسی و چه زمانی اوضاع را به روال اولیه اش برخواهد گرداند. تمام این رکودی جوانب زندگی و معیشت مردم را در بر گرفته بر اساس کدام تدبیر و در چه دوره ای اصلاح خواهد شد. آنانی که آگاهانه یا از سر بی خردی سرنوشت این جامعه را به شورای امنیتی گره زدند که خودشان بر بی عدالتی آن اذعان داشتند باید روزی پاسخگو باشند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد